Stadsboerderij De Sibbe Sneek

Waar stad en platteland samenkomenIets te vieren, trouwen of vergaderen?

Dat kan bij Stadsboerderij De Sibbe! Voor verjaardagen, feesten en vergaderingen kunt u bij ons terecht op het nieuwe overdekte terras (klaar in mei 2023). Wij verzorgen graag een koffietafel, streekproeverij, lunch of borrel voor u. Uiteraard met eigen, biologische of streekproducten. Ons terras biedt plaats aan 15-40 personen en grenst aan de tuin met speelgelegenheid. 

Wil je bij ons trouwen? Dat kan in 2024 in mei, juni en september met 30 tot 100 gasten. Je huurt dan het gehele terrein af en je gasten kunnen blijven kamperen. Wij bieden uitgebreide biologische drankarrangementen, hapjes uit de regio en een romantische receptie met Friese bubbels. Voor catering kun je zelf de leukste foodtrucks, pop-up restaurant of mobiele BBQ regelen. We helpen je daar graag bij. Zie jij jezelf dansen op blote voeten onder de sterrenhemel met vuurkorven en akoestische muziek? Dat kan hier!

 

Neem contact op met Herma voor alle mogelijkheden en om je wensen te bespreken: 06-83603656 of info@stadsboerderijdesibbe.nl

Vragen of ideeën?

Neem gerust contact met ons op!

Stadsboerderij De Sibbe


Ivige Leane 24, 8631 WB Loënga (net buiten Sneek)
Nederland

06 - 83 60 36 56

info@stadsboerderijdesibbe.nl

Onze camping is open vanaf donderdag 27 april!

Onze boerderij staat net buiten Harinxmaland, Sneek op slechts 5 minuten fietsen van de bebouwde kom. Je gaat onder het spoor door en dan vind je ons op nummer 24. Deze route heeft wel een beperkte doorrijhoogte. Kom je met de caravan, camper of hoge aanhanger, rij dan via Ysbrechtum of Scharnegoutum.