Buurtmarkt: lokale en biologische producten

 

Met een Buurtmarkt bestel je eenvoudig gezonde en duurzame boodschappen uit jouw regio, aangevuld met biologische producten van verder weg. Samen met een groepje enthousiaste buren gaan wij er bij Stadsboerderij De Sibbe ook één beginnen. Doe je mee?

 

Als lid van de Buurtmarkt bij De Sibbe bestel jij je weekboodschappen snel en eenvoudig via onze webshop waar de boeren en producenten van onze Buurtmarkt hun artikelen aanbieden. Wat niet lokaal verkrijgbaar is, komt van de biologische groothandel.

 

Één keer per week haal je je boodschappen op bij het ophaalpunt aan de Ivige Leane 24, Loënga (net buiten Harinxmaland, Sneek). Eens in de zoveel tijd ben je zelf Marktmeester om de producten voor de leden klaar te zetten. Op deze manier kost lokaal en duurzaam boodschappen doen minder tijd én geld.

 

Op maandag 29 januari is er een informatieavond over de buurtmarkt in het dorpshuis van Ysbrechtum. Inloop vanaf 19u, aanvang 19.30u, einde 20.30u. Aanmelden wordt gewaardeerd (niet verplicht) via buurtmarkt@stadsboerderijdesibbe.nl.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul dan hieronder je gegevens in. 

 

Contactgegevens:

Stadsboerderij De Sibbe

Ivige Leane 24

8631 WB Loënga

E: buurtmarkt@stadsboerderijdesibbe.nl

T: 06-83603656

 

 

Ja, ik word graag op de hoogte gehouden over de Buurtmarkt:

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer (optioneel)
Bericht (optioneel)

Proef, ruik, voel en beleef