Buurtmarkt: lokale en biologische producten

 

Buurtmarkt bij De Sibbe gaat van start!

 

Na een succesvolle enquete en daaropvolgende druk bezochte introductieavond eind januari, zijn er voldoende enthousiaste deelnemers om de buurtmarkt bij De Sibbe te starten. De voorbereidingen zijn in volle gang en de planning is om deze zomer te starten. Wil jij ook zoveel mogelijk lokaal en biologisch eten zonder tussenkomst van de supermarkt? Meld je dan aan!

 

 

Met een Buurtmarkt bestel je eenvoudig gezonde en duurzame boodschappen uit jouw regio, aangevuld met biologische producten van verder weg. Samen met een groepje enthousiaste buren gaan wij er bij Stadsboerderij De Sibbe ook één beginnen. Doe je mee?

 

Als lid van de Buurtmarkt bij De Sibbe bestel jij je weekboodschappen snel en eenvoudig via onze webshop waar de boeren en producenten van onze Buurtmarkt hun artikelen aanbieden. Wat niet lokaal verkrijgbaar is, komt van de biologische groothandel.

 

Één keer per week haal je je boodschappen op bij het ophaalpunt aan de Ivige Leane 24, Loënga (net buiten Harinxmaland, Sneek). Eens in de zoveel tijd ben je zelf Marktmeester om de producten voor de leden klaar te zetten. Op deze manier kost lokaal en duurzaam boodschappen doen minder tijd én geld.

 

Contactgegevens:

Stadsboerderij De Sibbe

Ivige Leane 24

8631 WB Loënga

E: buurtmarkt@stadsboerderijdesibbe.nl

 

Je vindt ons net buiten Harinxmaland, Sneek

Proef, ruik, voel en beleef