Route

Om Stadsboerderij De Sibbe te bereiken, kun je met de auto, fiets of klein kampeerbusje via Sneek naar ons toe komen. I.v.m. beperkte doorrijhoogte via die route, kun je met caravans, fietsen of het dak of hoge campers ons alleen bereiken via Scharnegoutum of Ysbrechtum. Twijfel je? Kom dan voor de zekerheid via Scharnegoutum of Ysbrechtum. Ons adres is Ivige Leane 24, Loënga.

Aankomst & vertrek

Kamperen: aankomst vanaf 14u en vertrek voor 12u

Ingerichte tenten: Aankomst tussen 15u-19u en vertrek voor 11u

Betaling

Wij vragen u om bij aankomst te betalen. U kunt bij ons pinnen.

Stroom & Water

Er zijn twee stroomkasten op het kampeerveld, die meerdere plekken moeten voorzien van stroom. Neem daarom zo lang mogelijke kabels mee. Er zijn 6 plekken die van stroom voorzien kunnen worden en 7 waar geen stroom is. Die plekken liggen heel mooi langs het water met vrij uitzicht en zijn vooral geschikt voor tenten. Er zijn op het erf meerdere reguliere stroompunten voor het opladen van telefoons etc. en er is een gezamenlijke koelkast. Er zijn 3 (drink)waterpunten bij het veld voor algemeen gebruik.

Sanitair

Het sanitairgebouw staat in de ligboxstal en is eenvoudig, maar compleet. Er zijn 2 douches en 4 toiletten. Er zijn 8 wasbakken en aan de buitenzijde nog een wasbak om af te wassen en eentje voor het wassen van groente. Ook is er een wasmachine beschikbaar met wasmiddel (2,50 EUR per wasbeurt). Graag schoon achterlaten. Is er iets mis bij het sanitair? Geef ons dat dan direct door, dan lossen we het op.

Wij vragen u om zoveel mogelijk ecologische afwasmiddel en doucheproducten te gebruiken.

Rust en respect

Tussen 22u en 7u vragen wij u om zo stil mogelijk te zijn op de camping. Hou rekening met elkaar en wees lief ;)

Eetbaar Landschap

Er is een grote groentetuin aanwezig en er groeit van alles eetbaars op het erf. U mag vrij plukken van onze thee- en tuinkruiden voor direct gebruik. Groente en fruit uit de groentetuin wat geoogst kan worden gaat in overleg met Herma en zal bij aankomst uitgelegd worden.

Dieren

Op onze boerderij wonen kippen, paarden, katten, schapen en een hond. De dieren mogen wel geaaid, maar niet gevoerd worden. Dit is een hele belangrijke regel en wij vragen u om dit indien van toepassing goed aan uw kinderen uit te leggen. Wij doen een paar keer per week een ritje met de pony’s. Dit is op eigen risico. Cap is verplicht (hebben wij te leen) en alleen met dichte schoenen.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid

Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en vermissing van persoonlijke eigendommen of materiele schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping. Het gebruik van speeltoestellen, spelen in het hooi, in bomen klimmen, omgang met dieren en spelen op het erf is dus ook geheel op eigen risico.

Vuur

Er is een gezamenlijke vuurplaats waar je een kampvuur mag maken. Bij aankomst laten we zien waar je hout kunt pakken. Zet altijd een gevulde emmer water klaar naast het vuur en zorg dat het veilig blijft voor uw en andere kinderen.

Auto’s

Het kampeerveld is autovrij. Auto’s mogen na het uitladen geparkeerd worden op de parkeerplaats.

Afval

Graag afval zoveel mogelijk scheiden in: glas, groen, papier en restafval. Gelieve geen grof vuil (kapotte stoelen, tentstokken, etc) bij ons achter te laten.

Honden

Honden zijn bij ons zeer welkom. Ze moeten wel aangelijnd blijven. Graag uitwerpselen opruimen en de dieren niet op het erf uitlaten. Op ongeveer 500 meter is een prachtig groot losloopgebied voor honden waar ze heerlijk kunnen rennen.

Gasten

Krijgt u bezoek op de camping? Gezellig! Wij vragen hier niets voor, maar graag wel even aan ons doorgeven.