Trouwen op het platteland: festival der liefde

Maak van de mooiste dag van je leven je eigen festival! Wil jij trouwen op een prachtig ecologisch boerenerf midden in een eetbaar landschap aan de rand van Sneek? Waar al je gasten kunnen slapen, waar je heel veel buitenruimte hebt en je je eigen paradijsje kunt creëren? Neem dan contact met ons op!

Tijdens uw bruiloft heeft u (behalve het privédeel) het hele erf voor uzelf. Er zijn verschillende weides om een prachtige ceremonie te houden. Dit kan in een country setting met stropakjes, maar natuurlijk ook in een romantische setting. Wij kunnen activiteiten aanbieden voor kinderen, zoals ponyritjes. Ook mogen de dieren figureren in fotoshoots. Er is ruimte genoeg voor een springkussen of voor food trucks.

Het enige wat wij graag zelf aanbieden zijn de drankjes (koffie, thee, bubbels, sappen, wijn en fris) en de avondhapjes. Wij gebruiken hiervoor waar mogelijk biologische, huisgemaakte of streekproducten. Voor de rest bent u vrij om uw huwelijk zo aan te kleden en te organiseren zoals u wilt en staan wij klaar om u daarbij te ondersteunen. Wij hebben een breed netwerk voor duurzame catering, bruidstaarten, muziek, fotografen, kappers en visagie. Wij kunnen ook voor u regelen dat u aankomt op een oldtimertractor of een koets met Friese paarden.

Wij hopen met onze locatie bij te dragen aan een bijzonder en onvergetelijk feest!Trouwen bij De Sibbe:

- Geschikt voor groepen van 20 - 100 personen

- Gericht op buitenbruiloften met onze ligboxenstal als overdekte binnenruimte. Mogelijkheid tot laten plaatsen van feesttent.

- Mogelijk in mei, juni en september (m.u.v. Hemelvaart en Pinksteren). Let op: door ons korte trouwseizoen hebben wij in 2023 geen mogelijkheden meer

- Romantische setting met strobalen, vuurschalen, wilde bloemen en eetbaar landschap

- Prive camping, alle gasten kunnen blijven slapen. Creëer je eigen festival wedding! Voor het bruidspaar een luxe ingerichte tipi op een prive stukje erf of een luxe B&B in de omgeving

- Fotosessies met Friese paarden & boerderijdieren

Wij kunnen alles voor u regelen: van Friese paarden voor de koets tot catering met streekproducten, van muziek tot visagie. Om uw ideeën te bespreken mag u bellen met Herma: 06-83603656 of contact opnemen via onderstaand formulier.

Wij horen graag van u!
Ik wil meer weten over trouwen bij De Sibbe